Zakaj blog?

Klemen Vukič photography

Novo leto, nove pustolovščine, novi izzivi, nove lokacije, blablabla. Sliš se kot novo letna zaobljuba. Ne, blog ni bila novoletna zaobljuba. Ideja o blogu se je v naši Caddy družini rodila med samim preoblikovanjem moje notranjosti v mini camper. O tej dogodivščini vam mogoče povem kdaj drugič.

Torej, dobrodošli na popotovanju družine Caddy!

Narava, morje, šport, brezskrbni dnevi. Neki besed, ki našo družino delajo to, kar smo. In kaj ma to veze z blogom? Ker menimo, da je včasih super prebrat kakšen nasvet kam za vikend oddih ali pa iskreno mnenje o mogoče kakšni “insta perfect” lokaciji, ki to ni. Verjamemo, da vsakem športnem entuziastu kdaj zmanjka idej kam na kolo, zato bomo z vami delil tut kakšno super kolesarsko, mogoče tut pohodniško traso. Poskušal vam bomo predstavit naše aktivno življenje in pri tem poskrbet, da bote mel tut vi kej od tega.

Da ne pozabim, ta čast o pripovedovanju je pripadla meni, Caddyju. Kaj pa lahko pričakujete? Iskreno napisane izkušnje, občutke in opise naših popotovanj. Seveda deloma tudi v zasavskem narečju. Brz tega n’gr.

Verjetno se trenutno sprašuješ kdo sploh sestavlja Caddy družinico.
Sem Volkswagen Caddy Family, letnik 2019. Na prvi pogled sem navaden osebni avtomobil, kar pa ni čisto res. V prostem času se z veseljem spremenim v majhen “avtodom”. Moja notranjost je sestavljena iz CAMPING BOXA, ki nudi mojim staršem dovolj prostora za spanje, shranjevanje prtljage in pripravo obrokov. Naj povem še, da čeprav v majhni kuhinji, nastajajo prave specialitete.

Obožujem izlete. Z veseljem odpotujem po dolgi sivi poti, v naravo, kjer poslušam petje ptic, občudujem visoka gorovja, zadnje sončne žarke in neskončno modrino morja in neba.

Neža in Blaž
Moja lastnika, no, jaz jima rečem kar starša. Mlad, preprost par iz Zasavja. Grozna dolina z onesnaženim zrakom, brez sonca… pozab! Tri mesta, ki jih obdaja prelepa narava, čudoviti razgledi in pa seveda ljudje, ki pogosto uporabljajo besedo “mat k****”.
Obožujeta aktivne oddihe in si ne predstavljata življenja brez športa ter narave. Ne marata planiranja, zato so največkrat naša potepanja povsem spontana.

Neža je naša ultra deklica, ki obožuje izzive. Je ustanoviteljica Aktivčka, prve vadbe za otroke, trenerka plavanja in animatorka otrok. V prostem času je sedem krat ja, 7 KRAT uspešno prečkala ciljno črto tekmovanja Ironman 70.3. Obožuje dolge teke ob morju, neskončnost gora in pasje tačke.

Blaž je energični košarkar, ki s svojim optimizmom omogoča, da žoga vedno pade tja, kamor spada (beri: v koš). Sicer pa je vsestranski športnik. Res, če mu daš nogometno žogo, bo postal nogometaš, poskusiš lahko s kopalkami, hitro bo postal odličen plavalec. Če maš lopar, bo sigurno zmagal v “partiji” tenisa, verjetno tut badmintona. Naš pozitivček, ki je srečen, če le lahko aktivno preživlja svoj prosti čas.

Dogodivščine se nadaljujejo kmalu.

3 razmišljanja o “Zakaj blog?

  1. Lepe dogodivščine vama želimo, res sta prava športnika, ki aktivno preživljata prosti čas. Sedaj z novim Caddijem bo pa še lepše in boljše. Bomo sledili vajini dogodivščinam naproti. Vse lepo želimo, Božjak Branko, Sabina in Primož.

    Liked by 1 person

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: