Spoznaj nas

Klemen Vukić photography

Living the dream!

Prijavim.se

Dva športna entuziasta, ki svoj prosti čas aktivno izkoriščata vsepovsod drugje, kot doma.

Sem Volkswagen Caddy Family, letnik 2019. Na prvi pogled sem navaden osebni avtomobil, kar pa ni čisto res. V prostem času se z veseljem spremenim v majhen “avtodom”. Moja notranjost je sestavljena iz CAMPING BOXA, ki nudi mojim staršem dovolj prostora za spanje, shranjevanje prtljage in pripravo obrokov. Naj povem še, da čeprav v majhni kuhinji, nastajajo prave specialitete.

Obožujem izlete. Z veseljem odpotujem po dolgi sivi poti, v naravo, kjer poslušam petje ptic, občudujem visoka gorovja, zadnje sončne žarke in neskončno modrino morja in neba.
Popeljal vas bom skozi dogodivščine moje družine, vam predstavil ideje za aktivne oddihe in mogoče, vam izdam tudi kakšen obiska vreden kotiček za prenočitev.

Neža in Blaž
Moja lastnika, no, jaz jima rečem kar starša. Mlad, preprost par iz Zasavja. Grozna dolina z onesnaženim zrakom, brez sonca… Blablabla, pozab! Tri mesta, ki jih obdaja prelepa narava, čudoviti razgledi in pa seveda ljudje, ki pogosto uporabljajo besedo “mat k****”.
Obožujeta aktivne oddihe in si ne predstavljata življenja brez športa ter narave. Ne marata planiranja, zato so največkrat naša potepanja povsem spontana.

Neža je naša ultra deklica, ki obožuje izzive. Je ustanoviteljica Aktivčka, prve vadbe za otroke, trenerka plavanja in animatorka otrok. V prostem času je sedem krat ja, 7 KRAT uspešno prečkala ciljno črto tekmovanja Ironman 70.3. Obožuje dolge teke ob morju, neskončnost gora in pasje tačke.

Blaž je energični košarkar, ki s svojim optimizmom omogoča, da žoga vedno pade tja, kamor spada (beri: v koš). Sicer pa je vsestranski športnik. Res, če mu daš nogometno žogo, bo postal nogometaš, poskusiš lahko s kopalkami, hitro bo postal odličen plavalec. Če maš lopar, bo sigurno zmagal v “partiji” tenisa, verjetno tut badmintona. Naš pozitivček, ki je srečen, če le lahko aktivno preživlja svoj prosti čas.

Advertisement
%d bloggers like this: