Blog

Lignano, Italija

Večkrat v predsezoni si nardimo podaljšan vikend in tut tokrat je blo tko. V četrtek smo se napokal in šli direkt proti Italiji. Naša ultra mami se je spet izkazala v vlogi navigatorke in najdla lokacijo, ki je blizu in kjer še nismo bli. Tko nas je pot vodila v Lignano. Po dolgem cajti malNadaljuj z branjem “Lignano, Italija”

Advertisement

Jesenska Italija

Še en izmed izletov, ki ni bil planiran. V planu je bla jesenska Bosna, ko pa so ideje začele švigati okrog Italije smo si res na hitr premislili. Vremenska napoved je obetala precej super vreme, relativno visoke temperature za ta letni čas. Italijo mamo v naši familji ekstra radi. Vse okusne italijanske dobrote, prelepa mestecaNadaljuj z branjem “Jesenska Italija”

NAPOTKI ZA POCENI POTOVANJA

Za začetek se verjetno vsi vprašamo ali so potovanja v času epidemije sploh mogoča. Odgovor je JA. Seveda, da so. Pred samim prestopom meje preglejte pogoje za vstop v tujo državo. Nekaj uporabnih strani: https://www.avtokampi.si/ , kjer res ažurno objavljajo spremembe glede vstopa v sosednje države. https://www.germany.travel/en/home.html Za vse tiste, ki vas zanimajo pogoji zaNadaljuj z branjem “NAPOTKI ZA POCENI POTOVANJA”

PZA Paternoster, Litija

Zaprte regijske meje, naša želja pa precej večja, kot omejitve. Zato smo odkril PZA v naši regiji. Mislim, da smo postavl rekord v najkrajši vožnji do lokacije našega vikend izleta. Vse je potekal kot po navadi, bratec Benimar je bil prvi na lokaciji, mi smo se odpravl takoj za njimi. Pa vseeno je bila zaNadaljuj z branjem “PZA Paternoster, Litija”

Mallorca 2. teden

Mallorca ju do sedaj še ni razočarala. Ravno obratno, bila sta resnično navdušena do trenutka, ko sta zagledala… Tkole nekak se je zakluču 1. teden na Mallorci. In kaj je sledilo? Ker sta tastaredva precej optimistično splanirala, da bosta 2. teden potovanja prenočišča rezervirala sproti, sta za nagrado dobila presenečenje. House in the middle of nowhere,Nadaljuj z branjem “Mallorca 2. teden”

Mallorca, 1. teden

“Neža, a grma letus na Mallorco?” “Ja, pa pejma!” Brez dileme, odločen ja. In tako se je dopust na Mallorco tut uradno začel. Dobr, da mamo strica Googla in Viso. Prvi poišče cenovno ugodne karte, slednja pa omogoč, da se nepozabno potovanje lahko začne. Mallorca, biser Sredozemlja, sončni otok pa še kej bi se najdl.Nadaljuj z branjem “Mallorca, 1. teden”

Nalaganje …

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sledi nam.

Prejmi obvestilo, ko bo na voljo nova objava.

%d bloggers like this: